Foredragsholdere Stavanger

20. – 22. september 2019

Radisson Blu Atlantic

FOREDRAGS – OVERSIKTEN

FREDAG 20. SEPTEMBER

Rita Hjelmervik Hinna
Helseveileder
Rita H. Hinna

Lærer, Independent Forever Business Owner og starter opp med nettkurs våren 2019. Hun er opptatt av å leve sunt på en enkel måte, og har selv erfart hvor viktig det er gjennom egne helseutfordringer. Rita er en pådriver for en aktiv livsstil, organiserer ulike utetreningstilbud og ønsker å hjelpe og veilede andre på veien mot en sunnere og sprekere livsstil.

teamforeversport.myforever.no


 

Lev sunt på en enkel måte
Kostholdet har en stor betydning for helsen. I tillegg til fysisk aktivitet legger det grunnlag for god helse og reduserer risiko for vår tids mange livsstilssykdommer. For de aller fleste kan det likevel være er vanskelig å ha gode vaner i forhold til et sunt kosthold og fysisk aktivitet i en travel hverdag. Hvordan kan vi leve sunt og sikre at kroppen får næringen den trenger? Hvordan få fysisk aktivitet som en naturlig del av hverdagen? Tre enkle steg viser vei til en sunn livsstil på en enkel og effektiv måte.

Fredag kl. 18 – Sal 1

Kevin Frøystad

Coach og livsstilveileder. Han hjelper mange til bedre livskvalitet ved hjelp av kosthold, livsstilsendringer og løsing av årsaksfaktorer. At han kombinerer mental trening med dette, gjør at en får redskapene til å styrke både kropp og sinn. Hans mål er hjelpe andre til å oppleve oppfyllelse, livsglede og mening i livet. Å leve sterkt som han kaller det. Kevin er en mester i selvledelse. Han har vært norgesmester i roadracing og vant til å gi full gass. Han er en inspirerende foredragsholder, brenner for sine ideer og gir alt når han formidler det til andre.

www.kevinfroystad.com


 

Skap optimal helse nå
Er du trett, uopplagt eller syk? Ønsker du å vite åraken til dine plager slik du kan gjøre noe med dem? Hva blir konsekvensen av å døyve symptomer uten å gjøre noe med åraksfaktorene? Hvordan fungerer kroppens selvregulerende system? Dette er spørsmål jeg har jobbet med i over 20 år og har gode svar på. Du har mulighet til å våkne med overskudd og glede deg over livet.

Fredag kl. 17 – Sal 1

Kari Helana Skogseid
Lydhealing, musikk, meditasjonslærer
Kari Helena Skogseid

Har de siste 27 årene drevet en alternativ medisinsk klinikk i Bergen sentrum. Hun holder kurs i sang som vei til selverkjennelse, meditasjon og drømmetolkning. Anvender lydhealing, terapeutisk berøring, blomsteressenser, klassisk homeopati og livsveiledning. Viktige lærere har bl.a. vært Audun Myskja, Bob Moore og Gilles Petit. Hun har utdannelse fra Complete Vocal Institute i København og fra The Naked Voice, England.

www.stemme-og-stillhet.no


Meditasjon og energi
Vi lar oppmerksomheten hvile i kroppen, pusten, spesifikke energipunkt og chakra. Enkle, indre øvelser påvirker samspillet mellom pusten, kroppen, følelsene, tankene, energi og bevissthet og hjelper oss inn i dypere lag av meditasjon. Tilstedeværelse åpner for innsikt, aksept, medfølelse, intuisjon og indre veiledning. Meditasjon er en vei til livsutfoldelse fra en forankring i dypere lag av oss selv – den vi egentlig er. Avsluttes med tibetansk syngebolle og lydhealing.

Fredag kl. 18 – Sal 3

Christian Paaske
Skribent, alternativveteran
Christian Paaske

Entusiastisk bidragsyter til samfunnsdebatt, selvutvikling og åndelighet. En ekte sannhetssøker på jakt etter kunnskap og innsikt. Astrologisk fagredaktør i tidsskriftet Medium og arrangerer Alternativmessen i Bergen og Stavanger.
Bøker:
Kunnskapens Yoga – En introduksjon til Bhagavagad Gita og Vedanta
Meditasjon – fra de opprinnelige kildene
Bibelens skjulte kunnskap

www.christianpaaske.no


 

12 grunner til å meditere
Dynamiske, kreative, suksessfulle og lykkelige har ofte en ting til felles – de mediterer. Meditasjon riktig utført er det en metode som kan
transformere ditt liv. Jeg er det som ikke forandrer seg i en alltid forandrende verden. Lær ekte meditasjon – ta livet til neste nivå.

Fredag kl. 18 – Sal 2

Janne Viktil
Samisk helbreder
Janne Viktil

Tradisjonell samisk helbreder. Hun kommer fra en familie hvor gaven av helbredende evner, klarsyn og kontakt med åndeverden går i arv. Evnene kom til henne allerede som barn. Nå bruker hun dem til veiledning, fjerning av blokkeringer, kontakt med dyr, avdøde og hvor det er behov for hjelp fra den åndelige verden.


Mitt liv som samisk helbreder
Janne jobber med samisk helbredelse, kalt læsing, der hun hjelper folk med fysiske og psykiske problemer. Dette har hun lært av sin far. Hun er medium, dvs. har kontakt med mennesker og dyr på «andre siden», også dyretolk. Tar bort blokkeringer fra dette og tidligere liv. Hun tar husrens, også på fjern og mere. Hun tar opp noen fra salen til demonstrasjon.

Fredag kl. 20 – Sal 5

John Calmar
Klarsynt
John Calmar

Født clairvoyant og har i mere enn 30 år hjulpet mennesker over hele verden med clairvoyant rådgivning. John Calmar har studert psykologi, er innviet sjaman og hypnotisør og hypnoterapeut. Det gir det ham en unik mulighet for å gi råd for å få hjelp videre og oppnå en større forståelse. Kjent fra «Åndenes makt» i Danmark.

www.johncalmar.dk


Budskaper fra den andre siden
Vi begynner med en guidet meditasjon for å skape fred i kroppen, sinnet og ånden. Du vil kunne nyte den fredfylte energien og motta healingen som kommer når kontakten til den åndelige verden er blitt åpnet. Et budskap kan være fra en av dine åndelige hjelpere eller fra avdøde.
«Det er ikke jeg som bestemmer hva som kommer igjennom og hvem det kommer til, jeg formulerer det kun. Et budskap fra den åndelige verden er alltid pakket inn, så kun du vet, hva det betyr. Jeg kan ikke garantere, at alle får et budskap, men jeg forsøker alltid at få så mange igjennom som mulig.»

Fredag kl. 17 – Sal 5

Eva Fjeldstad
Biopat og homeopat
Eva Fjeldstad

Kjent og etterspurt kurs- og foredragsholder innen mat og helse. Hennes to bøker, «Takk for maten?» og » Takk for maten!» setter fokus på hvorfor butikkmaten gjør oss syke og hvordan skape god tarmhelse. Eva er utdannet sosionom med lederstillinger i kriminalomsorg i over 20 år før hun begynte å studere medisin og utdannet seg til homeopat. Etter tre år som generalsekretær i Norske Homeopaters Landsforbund startet hun sin egen praksis. Eva har undervist terapeuter i matvareallergi og foreleser nå i Biopatutdanningen ved Tunsberg Medisinske
Skole.

www.takkformaten.biz


 

Sukker, salt og fett – myter og fakta
Det er mye snakk om sunn og usunn mat. Hva sier nyere forskning om hvordan ulike typer fett og søtningsmidler påvirker kroppen. Vi trenger karbohydrater, salt og fett, men hvordan velge riktig? Hva slags karbohydrater, protein og fett styrker tarmbakteriene og god fordøyelse, hvilke skaper sykdom og helseplager. Hvilke skaper sunnhet?

Fredag kl. 19 – Sal 1

Leiv Bjørndal
Lege
Leiv Bjørndal

Lege med en rekke spesialiseringer bl.a. i revmatologi og psykiatri. De siste 3 årene med privat praksis i ortoepi, allmenn helse, forebyggende medisin og allmenn lege. Han har særlig fokus på effekten av kosttilskudd som omega-3 har folkehelsen i alminnelighet
og ved helseplager som følge av betennelser i kroppen.

www.drchoice.no


Alt du trenger vite om Omega 3
«En guds gave til menneskene», uttalte en forsker. Omega 3 er et essensielt næringsmiddel som vi får gjennom et balanser kosthold. Dagens kosthold har for mye sukker, raffinert mel og høyt innhold av omega 6 fra rødt kjøtt, herdet fett og oljer brukt i matindustrien m.m.
Dette kan føre til kroniske betennelser og en rekke av de helseplagene vi ser i samfunnet i dag. Omega 3 er essensielt for å hindre betennelser og dermed sykdom. Foredraget gir innblikk i mye dagens forskning på dette området.

Fredag kl. 20 – Sal 6

Liv Anita Yttrehus
Massasjeterapeut
Liv Anita Yttrehus

Utdannet Normassør. Sosionom med videreutdanning i veiledning. Studerer kinesiologi, akupunktur og astrologi.

www.normassasje.no


Massasje for kropp og sjel
Massasje stimulerer og balanserer energien i kroppen. Det gir velvære og økt vitalitet. Du blir mer hel. Normassasje bygger på både østlig og velstlig filosofi. Selv om massasjen i stor grad oppleves fysisk som klassisk massasje, er det energisystemet med chakra, meridianer og
aurafelt som ligger til grunn for teknikken. Normassasje møter mennesker som åndelige vesen med kropp, følelser og tanker. En introduksjon til grunnutdanningen.

Fredag kl. 18 – Sal 4

Torunn Stangeland
Doktorgrad i Etnobotanikk
Torunn Stangeland

Arbeidet med økologisk hagebruk i over 30 år. Hovedfag i botanikk: studie av medisinplanter. Doktorgrad i Etnobotanikk: Økologi, bevaring og bioaktivitet i mat og medisinplanter i Øst-Afrika. Gjesteforeleser ved Bishop Stuart University, Uganda, og driver i dag Stangeland Urteprodukter.

www.stangelandurteprodukter.no


Urter for bedre helse
Torunn Stangeland fører tradisjonen videre fra sin far, Torleif Stangeland og hans banebrytende arbeid med urter og medisinplanter. Hun vil i tillegg til å fortelle om videreføringen av dette arbeidet i egen forskning på mat og medisinplanter i Øst-Afrika. Særlig oppsiktsvekkende er en
plante fra Uganda med et spesielt næringsrikt bladpulver, – Moringa oleifera. Få innsikt i sammenhengen mellom mangel på vitalstoffer og
utvikling av sykdom, og om de forskjellige urtekurene Torleif Stangeland utviklet for å lindre, hjelpe og kurere.

Fredag kl. 19 – Sal 3

Anita R Høiby
Healer
Anita R Høiby

Har drevet med healing i 14 år. Eksaminert fra Julie Renee Doering med metoder for helhetlig tanke-endring. Er særlig opptatt av tematikk omkring overvekt og virus. Fokus på å skape balanse i kropp, sinn og sjel.


Slanking med tankekraft
Overvekt kan ha en nær sammenheng med virus. Selv med et sunt kosthold og trening forsvinner derfor likevel ikke kiloene. Mye kan oppnås med diett, men enda større effekt oppnås ved også å aktivere psyken og hele kroppens energisystem gjennom healing og endring av tankemønstre. Lær metoder til selvhjelp basert på egne erfaringer.

Fredag kl. 20 – Sal 1

Elissabeth Sanne
Numerolog og intuitiv mentor
Elissabeth Sanne

«Vi er skapere av vårt eget liv. Å bli bevisst mønstrene som ubevisst styrer oss og avsløre illusjonene i samfunnet, – først da kan vi ta ansvar og skape det livet vi drømmer om.»

FACEBOOK: Kunnskap for Livet – Elissabeth Sanne


 

Cannabisolje – myter og fakta
Mange tenker narkotika og stoffmisbruk når de hører om cannabis, hasj eller hamp. Disse fordommene er i endring. Utallige pasienter verden over rapporterer nå om smertelindring, forbedring av helse og helbredelser av en lang rekke sykdommer med medisinsk bruk av cannabis. Forskning følger etter, og cannabis er i dag godkjent medisin i Norge. Her presenteres erfaringer og kunnskap om terapeutisk bruk av cannabis, og hvorfor det er essensielt for vår helse.

Fredag kl. 20 – Sal 4

Geir Furunes
Helseveileder
Geir Furunes

Helse-entusiast med 13 års erfaring med kost og ernæring. Er særlig opptatt av fettsyrer og Balance Oil fra Zinzino.


Den viktige fettsyre-balansen
Kroppen trenger tilførsel av essensielle fettsyrer. Riktig fett er derfor viktig, men også balansen mellom Omega 3- og Omega 6 – fettsyrene. En ubalanse mellom disse forårsake betennelser og en rekke helseplager. Inntak av oljer med riktig balanse har dermed en sterk helse-effekt. Mange rapporterer om bedring av en rekke sykdommer ved å korrigere fettopptaket i kroppen gjennom høykvalitets oljer med det riktige forholdet mellom Omega 3 og 6.

Fredag kl. 17 – Sal 4

Mara Sola
Sertifisert instruktør i Holotropisk pust
Mara Sola

Sertifisert instruktør i Holotropisk pust Grof Transpersonal Training™. Hun fullførte treningen i 2018 og har siden organisert workshops i Stavanger og internasjonalt. «Holotropisk pust har gitt meg et revolusjonært redskap til å forstå og helbrede de aller dypeste nivåene i meg selv.» Mara er spansk billedkunstner bosatt i Norge.

www.marasola.com


Holotropisk pust – for vekst og frigjøring
En av de kraftigste og mest effektive teknikkene innen opplevelsesbasert psykoterapi og dybdeoppdagelse innenfor transpersonlig psykologi. Målet er å oppnå større selvforståelse, utvidelse av selvoppfattelse og gå til røttene av emosjonelle og psykosomatiske problemer. Ordet ‘holotropisk’ betyr å overkomme indre fragmentering, følelse av adskilthet og gjøre både kropp og psyke hel. Metoden er utviklet av Stanislav Grof og beslektet med lignende transefremkallende metoder som Rebirthing, frigjørende pust og andre.

Fredag kl. 19 – Sal 2

Jonas Hovland
Healer
Jonas Hovland

Deler lidenskapelig med inspirasjon fra pågående dedikasjon som har gått over 9 år med både lengre bo-opphold og jevnlige reiser til medisinmenn i Shipibo stammen i jungelen i Peru. Besitter mye personlige erfaring samt sjelden kunnskap fra både innsiden og utsiden av Shipibo kosmologien relatert til deres bruk av magi og tradisjonell plantemedisin for helbredelse.

holistisk-utvikling.no


Tradisjonelle healingteknikker fra Amazonas
Hvordan ville vår kultur og medisinske behandlingsmetoder vært i dag om ikke hekser og medisinmenn hadde blitt fordrevet og brent på bålet i middelalderen? Shipibo-stammen i Amazonas i Peru har frem til nyere tid klart å beholde mange av sine tradisjoner. Her finnes en medisinsk kultur hvor praktisering av magi og bruk av medisinplanter er dagligdags og en integrert del av samfunnet. Foredraget introduserer syv forskjellige healingteknikker for en dypere forståelse av en autentisk og levende medisinsk tradisjon fra urbefolkningen i Amazonas også praktisert i vår tid.

Fredag kl. 20 – Sal 3

Mette Helen Strand
Helseveileder
Mette Helen Strand

Sykepleier med klinisk spesialisering innen psykiatri basert på NLP. Sertifisert kognitiv terapeut, profesjonsveileder ved UiS og NLP Master Trainer. Sammen med Erling Skagseth driver hun Alternativet kurs – og kompetansesenter og prosjekt; Bli kvitt Styggen på ryggen. Strand og Skagseth har gitt ut 3 bøker innen Mental helse.

www.alternativet.no


Angst – venn eller fiende?
Alt har en årsak – også angst. Hva kan angst lære oss om oss selv? Et nytt syn på angst og med fire nøkler for angstmestring. Kropp og sinn henger sammen og kommuniserer på et ofte ubevisst plan. Ved å lære å lytte til kroppen vil kropp og sinn kunne samarbeide istedenfor å motarbeide hverandre.

Fredag kl. 17 – Sal 2

Christian Eeg
Traumeterapeut, healer og instruktør i meditasjon
Christian Eeg

Traumeterapeut, healer og instruktør i meditasjon. Daglig leder av Universal Health Norway, et senter for å utvikle og opprettholde god psykisk og fysisk helse.


Symbolikk meditasjon
Vær med på en spennende meditasjon som omhandler bruk av forskjellige symboler samtidig som du du gjør lette yoga bevegelser. Meditasjonen gjør deg raskt bevisst fortrengte emosjonelle blokkeringer. Det kan gi en bedre forståelse av din livssituasjon og hva som forårsaker ugunstige tilstander. Det kan føre til bearbeidelse slik at du kan få det lettere i deg selv og med en rekke terapeutisk effekter.

Fredag kl. 19 – Sal 6

Daniela A. Eriksen
Latter Yoga instruktør
Daniela A. Eriksen

Jeg er veldig fornøyd med det meste, men druknet til tider i et hav av alvorlighet. Latter hadde lite plass i hverdagen min. Jeg har bestemte meg derfor å bli Latter Yoga instruktør slik at jeg kan le sammen med andre.

FACEBOOK: Stavanger Latter Klubb


En god latter forlenger livet – velkommen til Latter Klubb
Ønsker du mindre stress og mer ro i livet ditt? Bli Forskning viser at barn under 5 år ler gjennomsnittlig mellom 300–400 ganger om dagen, voksne 10–15 ganger. Livet er så opptatt at vi har ikke tid til å le. I Latter Klubb inspirerer vi hverandre i hvordan vi kan le mer gjennom praktiske øvelser som stimulerer latteren. Latter Klubb er gratis og veldig gøy. Latter gjør deg vakker!

Fredag kl. 17 – Sal 6

Sophia Lea
Astrolog, forfatter, mindfulness-coach, kurs og foredragsholder
Sophia Lea

Astrolog, forfatter, mindfulness-coach, kurs og foredragsholder. Har hatt egne TV-programmer om vår tids åndelige søken på TV2 og skrevet flere bøker om astrologi og parforhold, vært fast astrolog for God Morgen Norge og motebladet Elle og Tara, turleder for Jomfrureiser og skriver bloggen Sophias magiske verden.

www.sophialea.no


Himmelsk match
Alle ønsker å oppleve den store kjærligheten, men ikke alle finner den. Mange faller for feil partner og det er vanskelig ved første øyekast å avgjøre hvilken type en person er, hva han eller hun liker, trenger eller ønsker. Astrologiens forførelseskunst er ditt hemmelige våpen i jakten
på det optimale kjærlighetsforholdet. Ved å ta utgangspunkt i de 12 stjernetegnene, deres personligheter, lyster, behov, styrker og svakheter
innvies du i kjærlighetens mysterier. Med Sophia som din guide i romantikkens verden kan du seile i kjærlighetens farvann med innsikt og
visdom.

Fredag kl. 17 – Sal 3

Silje Trym Mathiassen
Dialogprest med fokus på meditasjon, nyåndelighet og Østens religioner
Silje Trym Mathiassen

Ved Kirkelig Dialogsenter arbeider hun som dialogprest med fokus på meditasjon, nyåndelighet og Østens religioner. Hun har arbeidet med alternativ terapi i over 20 år og ønsker å bygge bro mellom mennesker som har forskjellige tros – og livssyn. Hun har markert seg sterkt som inspirator, fornyer og en prest som lykkes i å fylle opp kirkene igjen.

www.kirken.no


Religionsdialog – hatet og elsket
Vi lever i et mangfoldssamfunn med flere religioner og livssyn. Vi har lett for å sette andre i fastlåste båser og la fordommene bygge murer mellom oss. Som dialogprest vil jeg rive ned murer og bygge broer mellom mennesker fra ulike religioner og livssyn. Hva er egentlig religionsdialog? Hvorfor trenger vi det? Hvorfor synes noen at religionsdialog er skremmende og farlig – og særlig når det handler om nyåndelighet? Jeg elsker det. Andre hater det. Bli med på en dialog om hvordan vi kan leve side om side med en åndelighet som nærer oss alle.

Fredag kl. 18 – Sal 6

Ann Brit Flø
Klarsynt medium
Ann Brit Flø

«Jeg er et klarsynt medium. Jeg jobber med kanalisering, hvor jeg ser fortid, nåtid og fremtid. Jeg ser tidligere liv samt guider og hjelpere. Jeg er født klarsynt, men først i voksen alder startet jeg opp med å bruke evnene fullt ut. Jeg renser i dag hus og hjelper døde sjeler til å finne veien til lyset.»


Beskjeder fra guidene
Guidene fra den åndelige verden har beskjeder å komme med, både hva gjelder livet på jorden og beskjeder til hver enkelt personlig. Prosessen er intuitiv uten et planlagt mønster, men skapes her og nå ut fra behov blant tilhørerne og hva guidene fornemmer at vi har bruk for å høre.

Fredag kl. 19 – Sal 5

Sigrunn Sele
Klarsyn, veiledning, healing og fjernhealing
Sigrunn Sele

Hun bruker klarsyn og mottar kanalisering. Tidvis bruker hun astrologi eller pendel for at du skal forstå bedre. Hun ønsker å hjelpe deg der du er nå. Hun har sterk intuisjon og healer mens du snakker med henne. Hun gir veiledning, healing og fjernhealing.


Himmelen finnes – jeg har vært der
Da jeg forutså min datters død, ble det for mye å bære og jeg lukket døren overfor for omverden. Etter sykdom og tett på døden åpnet nye dører seg. Jeg lærte å ta fatt i livet og snu det negative til det positive. Det er mer mellom himmel og jord, – himmelen finnes og jeg har vært der.

Fredag kl. 19 – Sal 4

Naomi Sol
Medium, healer og coach
Naomi Sol

Klarsynt og jobber som medium, healer og coach for bedrifter og privatpersoner. Hun holder kurs i selvutvikling, åndelig kunnskap, healing, sansetrening, meditasjon og kanalisering. Kan hjelpe med å finne dyr og bortkomne gjenstander. Renser hus og områder med dårlige energier.

www.naomisol.no
www.silverek.se


Direkte møte med englene
Board of Angels er et mykt Englekurs hvor du lærer englenes språk. Gjennom sannhet og ærlighet i hjertet gis en hellig omfavning av det du
ønsker å jobbe med. Under seremonien med englene mottar alle et tegn og et lys. Vi åpner opp og lager en vakker lysende ball som en gave til englene. De tar i mot og sender tilbake et fyrverkeri av lys, glede, inspirasjon og healing. Alle mottar en ny og vakker energi. Enkelte vil motta beskjeder og vi kjenner på energier fra mange guider med vinger.

Fredag kl. 18 – Sal 5

Idar H. Udal
Livsveiledning
Idar H. Udal

Utdannet i Reiki, Livsveiledning, NLP Master og Kraniosakral Terapi ved Sirius Naturterapeutisk Skole. Han har særlig fordypet seg i spiritualitet, helse, meditasjon, frigjøring og enhet. Fra 2016 har han arbeidet med prosjektet Kunnskapens bok.

uk.theknowledgebook.net


Kunnskapens bok
En bok som for tiden studeres i 39 land og er oversatt til 15 språk, som del av et prosjekt med utgangspunkt og hovedsenter i Istanbul. Ved å følge de ulike studiene i dette prosjektet får mennesket hjelp til å akselerere sin bevissthetsutvikling. Kunnskapens Bok forklarer vår fortid, nåtid og fremtid og de evige spørsmålene: Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvor skal vi? Samt tidslinjen på planeten vår frem til år 3900 og tilbyr kunnskapen som skal til for å bli forent i fred og kjærlighet.

Fredag kl. 20 – Sal 2

LØRDAG 21. SEPTEMBER

Anne Jirsch
Internasjonalt bestselgende forfatter

WORK-SHOP

Anne Jirsch

Internasjonalt bestselgende forfatter av fire bøker og en verdensledende pioner av FLP. Hun holder utsolgte seminarer og kurs verden over, inkludert Japan, Sør Afrika, Kuwait, Dubai og Norge. Hennes jordnære, åpne og ærlige måte å kommunisere på gjør det uforståelige lett forståelig.

www.annejirsch.com
www.superpotensial.no


Din Skjebne – Din Fremtid
Hva om det finnes en måte du kan få tilgang til hvordan din fremtid ser ut? Du kan lære hvordan. Med sine 20 års erfaring vil Anne Jirsch dele med deg hvordan hun oppdaget FLP, en teknikk som har hjulpet tusenvis av mennesker å få tilgang til sin fremtid. Det handler ikke om å være synsk, men å aktivere underbevissthetens enorme potensial og få tilgang til informasjonen i energimatrixen vi alle er en del av.

NB! Varighet 2 timer.

Lørdag kl. 16 – 18 – Sal 6

Speedfriending
Finn alternative venner eller kanskje kjærligheten

NYHET

Speedfriending

Finn alternative venner eller kanskje kjærligheten på Speedfriending. Møt og bli kjent med andre i den alternative verden. Du får 7 minutter til å snakke med hver ny person. Vi gir deg tema å snakke om, men du får og anledning til å fortelle litt om deg selv, før du flytter videre til neste person. Det er uformelt, ufarlig, hektisk, spennende og utrolig gøy!

Lørdag kl. 17 – Sal 4

Eva Fjeldstad
Biopat og homeopat
Eva Fjeldstad

Kjent og etterspurt kurs- og foredragsholder innen mat og helse. Hennes to bøker, «Takk for maten?» og » Takk for maten!» setter fokus på hvorfor butikkmaten gjør oss syke og hvordan skape god tarmhelse. Eva er utdannet sosionom med lederstillinger i kriminalomsorg i over 20 år før hun begynte å studere medisin og utdannet seg til homeopat. Etter tre år som generalsekretær i Norske Homeopaters Landsforbund startet hun sin egen praksis. Eva har undervist terapeuter i matvareallergi og foreleser nå i Biopatutdanningen ved Tunsberg Medisinske
Skole.

www.takkformaten.biz


 

Er butikkmaten trygg?
Kan vi stole på myndighetene når de sier at maten i norske butikker er bra for oss? Halvparten av maten i norske butikker inneholder rester av sprøytemidler. Det er nesten umulig å finne ferdigprodusert mat uten tilsetningsstoffer. I 2017 fant Mattilsynet rester fra 132 sprøytemidler i matvarene i norske butikker. Her ser vi på to av dem og deres helsemessige konsekvenser i små og store doser. Hva du bør vite om tilsettingsstoffer og konserveringsmidler. Hvor er de og hva gjør de med oss.

Lørdag kl. 15 – Sal 1

Kevin Frøystad

Coach og livsstilveileder. Han hjelper mange til bedre livskvalitet ved hjelp av kosthold, livsstilsendringer og løsing av årsaksfaktorer. At han kombinerer mental trening med dette, gjør at en får redskapene til å styrke både kropp og sinn. Hans mål er hjelpe andre til å oppleve oppfyllelse, livsglede og mening i livet. Å leve sterkt som han kaller det. Kevin er en mester i selvledelse. Han har vært norgesmester i roadracing og vant til å gi full gass. Han er en inspirerende foredragsholder, brenner for sine ideer og gir alt når han formidler det til andre.

www.kevinfroystad.com


 

Skap optimal helse nå
Er du trett, uopplagt eller syk? Ønsker du å vite åraken til dine plager slik du kan gjøre noe med dem? Hva blir konsekvensen av å døyve symptomer uten å gjøre noe med åraksfaktorene? Hvordan fungerer kroppens selvregulerende system? Dette er spørsmål jeg har jobbet med i over 20 år og har gode svar på. Du har mulighet til å våkne med overskudd og glede deg over livet.

Lørdag kl. 12 – Sal 2

Kari Helana Skogseid
Lydhealing, musikk, meditasjonslærer
Kari Helena Skogseid

Har de siste 27 årene drevet en alternativ medisinsk klinikk i Bergen sentrum. Hun holder kurs i sang som vei til selverkjennelse, meditasjon og drømmetolkning. Anvender lydhealing, terapeutisk berøring, blomsteressenser, klassisk homeopati og livsveiledning. Viktige lærere har bl.a. vært Audun Myskja, Bob Moore og Gilles Petit. Hun har utdannelse fra Complete Vocal Institute i København og fra The Naked Voice, England.

www.stemme-og-stillhet.no


Stemmefrigjøring – Vekk livskraften
Sang vekker pusten, kroppen, kraften og gleden! Å utforske stemmen kan gi en ny opplevelse av deg selv. Kroppen kan synge når vi bare tillater oss det. Forholdet til stemmen kan være preget av sårbarhet og usikkerhet. Vender vi oppmerksomheten innover, og finner en forankring i oss selv, kan det hjelpe til å slippe stemmen fri! Du trenger ikke være «flink» til å synge for å være med. Avsluttes med tibetansk syngebolle og lydhealing.

Lørdag kl. 15 – Sal 3

Meditasjon og energi
Vi lar oppmerksomheten hvile i kroppen, pusten, spesifikke energipunkt og chakra. Enkle, indre øvelser påvirker samspillet mellom pusten, kroppen, følelsene, tankene, energi og bevissthet og hjelper oss inn i dypere lag av meditasjon. Tilstedeværelse åpner for innsikt, aksept, medfølelse, intuisjon og indre veiledning. Meditasjon er en vei til livsutfoldelse fra en forankring i dypere lag av oss selv – den vi egentlig er. Avsluttes med tibetansk syngebolle og lydhealing.

Lørdag kl. 17 – Sal 2

Christian Paaske
Skribent, alternativveteran
Christian Paaske

Entusiastisk bidragsyter til samfunnsdebatt, selvutvikling og åndelighet. En ekte sannhetssøker på jakt etter kunnskap og innsikt. Astrologisk fagredaktør i tidsskriftet Medium og arrangerer Alternativmessen i Bergen og Stavanger.
Bøker:
Kunnskapens Yoga – En introduksjon til Bhagavagad Gita og Vedanta
Meditasjon – fra de opprinnelige kildene
Bibelens skjulte kunnskap

www.christianpaaske.no


 

Hvordan finne lykken?
Det er to former for lykke. Den ene når du får det du vil ha. Den andre når du forstår at du er like lykkelig uten…. Vi føler oss mangelfulle. Øyeblikket er aldri godt nok, det bør være bedre, annerledes eller noe nytt. Tilfredstillelse går alltid over, og etterlater savn og smerte etter å oppleve det en gang til. Slik blir livet et hamsterhjul av å søke lykke uten å finne varig tilfredshet. Hvordan bli fri?

Lørdag kl. 15 – Sal 4

Janne Viktil
Samisk helbreder
Janne Viktil

Tradisjonell samisk helbreder. Hun kommer fra en familie hvor gaven av helbredende evner, klarsyn og kontakt med åndeverden går i arv. Evnene kom til henne allerede som barn. Nå bruker hun dem til veiledning, fjerning av blokkeringer, kontakt med dyr, avdøde og hvor det er behov for hjelp fra den åndelige verden.


Mitt liv som samisk helbreder
Janne jobber med samisk helbredelse, kalt læsing, der hun hjelper folk med fysiske og psykiske problemer. Dette har hun lært av sin far. Hun er medium, dvs. har kontakt med mennesker og dyr på «andre siden», også dyretolk. Tar bort blokkeringer fra dette og tidligere liv. Hun tar husrens, også på fjern og mere. Hun tar opp noen fra salen til demonstrasjon.

Lørdag kl. 15 – Sal 5

Arnfinn Thyberg
Helseveileder
Arnfinn Thyberg

30 års yrkeserfaring fra det Norske Luftforsvaret og NATO. I dag er han Fagansvarlig Opplæringskoordinator for ingeniører i en større offentlig bedrift. Han er opptatt av helse og velvære. Syntetisk fremstilte medikamenter er ikke et alternativ, såfremt det finnes mer naturlige og organiske løsninger.


Serotonin – en naturlig vei til lykke
Lykke har et biologisk grunnlag gjennom kroppens eget lykkehormon serotonin. En sunn og harmonisk kropp produserer dette naturlig, mens stress og ubalanser forstyrrer serotoninproduksjonen, med følgelig negative humørtilstander og i mange tilfeller helseplager og sykdom. Aregolife Adapt x.1 er en spray utviklet gjennom 40 års forskning for å stimulere kroppens naturlige serotonin. Banebrytende ny
helseteknologi for å hjelpe kroppen til å skape balanse og bedre livskvaliteten.

Lørdag kl. 16 – Sal 1

Camilla Therese Horrigmoe
Balanzterapeut
Camilla Therese Horrigmoe

Driver CaMuskel – klinikk for muskelterapi og massasje i Sandnes. Utdannet balanzterapeut og medlem i Norges Massasje Forbund.

www.camuskel.no


Hva er vakuumterapi?
En effektiv behandling og lindring av ulike plager knyttet til blodsirkulasjonen. Undersøkelser viser en markant forbedring av blodtilførsel
– spesielt i armer, hender, ben og føtter. Denne form for vakuumterapi er den første av sitt slag i Norge.

Lørdag kl. 15 – Sal 2

Anne Britt Mallqui
Muskel – og KST terapeut
Anne Britt Mallqui

Muskel – og KST terapeut fra Sirius i Haugesund. Lærer på skolen fra 2007.

www.sirius-skole.no


KranioSakralTerapi
En behagelig og effektiv behandlingsform for den pulsen som kalles KST- rytmen. Det retter opp skjevheter, vridninger og blokkeringer som belaster sentralnervesystemet. God funksjon i sentralnervesystemet påvirker kroppens selvhelbredende evner. KST kan redusere betennelsestilstander i kroppen, både de aktive og de mer stillestående. Betennelser som underliggende problem ligger bak de fleste
lidelser fra vonde muskler, nakker og til mer kroniske tilstander.

Lørdag kl. 14 – Sal 1

Kari Bøe
Helseveileder
Kari Bøe

Har jobbet med glycoernæring i 10 år. Hun er partner i Mannatech, spesialister på produkter med glycoernæring. Hun har i den senere tid også startet som forhandler av Biofoton produkter som også omtales som Livets lys – «Licht des Lebens».


 

Glyconæring – hjelp kroppen å hjelpe seg selv!
Glyconæring er essensielle stoffer for optimal cellefunksjon. Alder, stress, usunt kosthold og eksponering for giftstoffer kan svekke denne
evnen. Glyconæringsstoffer styrker cellenes evne til å kommunisere.

Lørdag kl. 13 – Sal 1

Stine Røthing
Lærer og gründer
Stine Røthing

Engasjert lærer i medisinske fag på Sirius Naturterapeutisk skole i Haugesund. Cand. scient. i biologi, lektor i videregående skole og høyskole. Medarrangør av Alternativmessen – Sunn Livsstil. Hun er inspirert av Greg Braden og Bruce Lipton og deres bidrag til ny kunnskap innen biologi, utvikling og personlig utvikling.

www.sirius-skole.no


Det ligger i genene
Er vi på livstid begrenset av våre gener, eller kan vi frigjøre oss fra myten at genene bestemmer hvem vi er? Moderne genforskning også kalt epigenetikk gir ny innsikt. Både omgivelsene og kroppens intelligente celler kan endre genenes måte å uttrykke seg på. Epigenetikk er en stille revolusjon i forståelsen av hvem vi er. Det vi befrir oss fra farmakologiens ønske om forutbestemte og fastlåste sykdommer. Med epigenetikk kan du ta valg og bli den beste utgaven av deg selv.

Lørdag kl. 12 – Sal 1

Leiv Bjørndal
Lege
Leiv Bjørndal

Lege med en rekke spesialiseringer bl.a. i revmatologi og psykiatri. De siste 3 årene med privat praksis i ortoepi, allmenn helse, forebyggende medisin og allmenn lege. Han har særlig fokus på effekten av kosttilskudd som omega-3 har folkehelsen i alminnelighet og ved helseplager som følge av betennelser i kroppen.

www.drchoice.no


 

Alt du trenger vite om Omega 3
«En guds gave til menneskene», uttalte en forsker. Omega 3 er et essensielt næringsmiddel som vi får gjennom et balanser kosthold. Dagens kosthold har for mye sukker, raffinert mel og høyt innhold av omega 6 fra rødt kjøtt, herdet fett og oljer brukt i matindustrien m.m. Dette kan føre til kroniske betennelser og en rekke av de helseplagene vi ser i samfunnet i dag. Omega 3 er essensielt for å hindre betennelser og dermed sykdom. Foredraget gir innblikk i mye dagens forskning på dette området.

Lørdag kl. 17 – Sal 1

Tom Tellefsen
Medeier og daglig leder
Tom Tellefsen

Medeier og daglig leder av firmaet Gunalight.

www.gunalight.no


Gunalight – energiflyt i kroppen med lys
Kroppen består av energi. Å behandle med lys og energi understøtter dermed kroppens eget naturlige energifelt. Gjennom 6 ulike punkter
knyttet til kroppens energibaner kan du behandle deg selv enkelt, smertefritt og uten bivirkninger. Metoden er enkel og krever ingen forkunnskaper. Gunalight er en banebrytende norsk oppfinnelse som er under internasjonalt patentering. Til demonstrasjon og salg på
messen.

Lørdag kl. 14 – Sal 2

Torunn Stangeland
Doktorgrad i Etnobotanikk
Torunn Stangeland

Arbeidet med økologisk hagebruk i over 30 år. Hovedfag i botanikk: studie av medisinplanter. Doktorgrad i Etnobotanikk: Økologi, bevaring og bioaktivitet i mat og medisinplanter i Øst-Afrika. Gjesteforeleser ved Bishop Stuart University, Uganda, og driver i dag Stangeland Urteprodukter.

www.stangelandurteprodukter.no


Urter for bedre helse
Torunn Stangeland fører tradisjonen videre fra sin far, Torleif Stangeland og hans banebrytende arbeid med urter og medisinplanter. Hun vil i tillegg til å fortelle om videreføringen av dette arbeidet i egen forskning på mat og medisinplanter i Øst-Afrika. Særlig oppsiktsvekkende er en
plante fra Uganda med et spesielt næringsrikt bladpulver, – Moringa oleifera. Få innsikt i sammenhengen mellom mangel på vitalstoffer og
utvikling av sykdom, og om de forskjellige urtekurene Torleif Stangeland utviklet for å lindre, hjelpe og kurere.

Lørdag kl. 12 – Sal 4

Inon
Healer
Inon

Erfaring fra både østlige, innfødte og vestlige terapimetoder. Autentisk, ansvarlig lærer på naturlig vis. Har vært lærling og utøver av tradisjonell plantemedisin fra Amazonas i 15 år med flere lengre opphold i Peru, blant annet i total isolasjon. Er utdanning siden 2016 i traumeterapimetoden Somatic Experience utviklet av Dr. Peter Levine.

holistisk-utvikling.no


Hvordan overkomme traumer
Måten ville dyr håndterer traumer, og slik healere blant urbefolkninger håndterer traumer har noe til felles. Dette er ofte fraværende i moderne behandling av traumer. Fokus på det mentale kan ofte gå på bekostning av kroppen og nervesystemet. Få innsikt i hvordan traumer og overveldende hendelser ofte lagres i kroppen og hvordan naturlige prosesser kan virke helbredene og frigjørende.

PS. Foredraget er på engelsk.

Lørdag kl. 13 – Sal 4

Jonas Hovland
Healer
Jonas Hovland

Deler lidenskapelig med inspirasjon fra pågående dedikasjon som har gått over 9 år med både lengre bo-opphold og jevnlige reiser til medisinmenn i Shipibo stammen i jungelen i Peru. Besitter mye personlige erfaring samt sjelden kunnskap fra både innsiden og utsiden av Shipibo kosmologien relatert til deres bruk av magi og tradisjonell plantemedisin for helbredelse.

holistisk-utvikling.no


Tradisjonelle healingteknikker fra Amazonas
Hvordan ville vår kultur og medisinske behandlingsmetoder vært i dag om ikke hekser og medisinmenn hadde blitt fordrevet og brent på bålet i middelalderen? Shipibo-stammen i Amazonas i Peru har frem til nyere tid klart å beholde mange av sine tradisjoner. Her finnes en medisinsk kultur hvor praktisering av magi og bruk av medisinplanter er dagligdags og en integrert del av samfunnet. Foredraget introduserer syv forskjellige healingteknikker for en dypere forståelse av en autentisk og levende medisinsk tradisjon fra urbefolkningen i Amazonas også praktisert i vår tid.

Lørdag kl. 14 – Sal 4

Mette Helen Strand
Helseveileder
Mette Helen Strand

Sykepleier med klinisk spesialisering innen psykiatri basert på NLP. Sertifisert kognitiv terapeut, profesjonsveileder ved UiS og NLP Master Trainer. Sammen med Erling Skagseth driver hun Alternativet kurs – og kompetansesenter og prosjekt; Bli kvitt Styggen på ryggen. Strand og Skagseth har gitt ut 3 bøker innen Mental helse.

www.alternativet.no


 

Livsmestring
Å stå stødig i medvind er enkelt for alle. Men hvordan takle livet når det stormer som verst? Tips og gode råd for å holde balansen. Ingen vet hvilke retninger livet kan ta oss, det er en usikkerhet vi alle må leve med. Ingen går gjennom livet uten å møte hindring og motstand. Av og til er livet rett og slett for kjipt. Sånn er livet, sånn er det å leve. Tema i foredraget er hvordan vi kan finne styrke til å leve livet best mulig gjennom tankemessige prosesser og adferd.

Lørdag kl. 15 – Sal 6

Gunhild Odland
Qigong instruktør
Gunhild Odland

Etter å ha vært Qigong utøver i mange år er hun nå instruktør fra Vibeke Fraling Qigong Academy i Danmark. Hun er nå Qigong instruktør ved Haugesund Turnforening og PUST yogastudio på Karmøy.


Qigong for alle
Gi slipp på spenninger og stress gjennom myke øvelser i rolig tempo. Qigong kalles også av noen for «kinesisk yoga», – en form for fysisk meditasjon. Qigong er styrkende for kropp og sinn. Gjennom å balansere livsenergien qi, gir det velvære, vitalitet, ro og glede. Øvelsene er enkle, kan individuelt tilpasses og er for alle.

Lørdag kl. 16 – Sal 4

Marianne Lütcherath
Life Coach
Marianne Lütcherath

Holder foredrag og workshops for ledelse og ansatte i næringslivet. Hun er Life Coach og driver SteppingStoneLifeCoaching, sammen med sin mann Bob Tewsley. Marianne gir veiledning i kommunikasjon og konfliktforebygging i parforhold, samt andre utfordringer en måtte ha, det være seg individuelt eller i parsammenheng.

www.steppingstonelifecoaching.com


Kommunikasjon og forhold
– hva skal til for å kunne lytte?
Bli inspirert av kommunikasjonsekspert og Life Coach. Bli deg mer bevisst på hvordan du kan bli en god samtalepartner. Lær enkle og virkningsfulle grep som du kan anvende for å bedre kommunikasjonen i samhandling med andre.

Lørdag kl. 16 – Sal 2

Ninna Ravn
Sjaman og lyshealer
Ninna Ravn

Sjaman, lyshealer som jobber etter Inka-indianernes tradisjonsrike kulturarv. Jeg hjelper deg med å gjenopprette balansen i ditt liv ved å rense auraen med illuminasjon. Jeg kaltlegger og veileder og starter ofte der andre gir tapt.

www.sjelensverden.no


Sjamanistisk trommereise
Med sjele-reiser kan du reise både i fortid og framtid. Fortiden kan gi informasjon om grunner til for eksempel høyde skrekk, klaustrofobi, ikke tåler bestemte typer mat eller uforklarlige smerter. Reiser i framtiden kan gi håp og styrke i det du står i nå. Det gis veiledning før trommereisen med forklaring på hva som skjer og hva du kan forvente å oppleve på din indre reise.

Lørdag kl. 17 – Sal 5

Patrick Pettersen og Richard Davis
Patrick P. og Richard D.

Patrick Pettersen – Healer og intuitiv coach.
Richard Davis – Meditasjons-instruktør individuelt og i grupper.


Intuitiv coaching og meditasjon
En inspirasjon til å gå inn i deg selv for å finne svar og veiledning på utfordringer. Svar som finnes der og tilgjengelig til enhver tid. Fra hverdagslige påminnelser til å åpne dører en helst vil glemme fordi smerten er for stor, vond og sår. Ved å kjenne på det og gi slipp kan energi frigjøres til det en aller helst vil bruke livet til. For motivasjon og inspirasjon på din egen spesielle vei.

Lørdag kl. 12 – Sal 6

Susanne Falch
Helse og livsveileder
Susanne Falch

Sykepleier med videreutdanning i kognitiv terapi, mindfulness og qigong. Arbeider som fagkonsulent med veiledning og mestringskurs på Pårørende Senteret i Stavanger. Hun driver senteret, Livsenergi, hvor hun tilbyr kurs og sine årlige retreat: Tid for Sjelen i Italia og i Norge.

PS. Meditasjonen finnes Spotify og kan kjøpes på CD etter foredraget.

www.livsenergi.info


Å hvile i seg selv
Enkle nærværsmeditasjoner og øvelser er inngangsporter til å bli hele mennesker. I harmonisk kontakt med kroppen, pusten, hjertet og vår indre kjerne hviler vi i oss selv. Denne form for indre balanse er til glede for oss selv, våre relasjoner og omgivelsene. Bli kjent med “Femkanten”, – en dynamisk utviklingsmodell for personlig og spirituell utvikling.

Lørdag kl. 14 – Sal 3

Sissel Thomsen
Falun Gong instruktør
Sissel Thomsen

Jeg har vært Falun Gong-utøver siden gruppen i Stavanger ble startet for 16 år siden. Falun Gong har forbedret livet mitt. Det er en kraftfull kultiveringsmetode for kropp og sjel.

www.falundafa.no


Falun Gong – en qigong-metode
Demonstrasjon av de fem enkle og kraftfulle qi-gong øvelsene. Falun Gong er en gammel kultiveringsmetode for kropp og sjel, som gir klarhet og ro i sinnet. Øvelsene høyner energinivået, styrker bevisstheten og gir kontakt med din dypere bevissthet. Metoden er basert på sannhet, medfølelse og toleranse. Alle Falun Gong aktiviteter er gratis.

Lørdag kl. 14 – Sal 6

Christian Eeg
Traumeterapeut, healer og instruktør i meditasjon
Christian Eeg

Traumeterapeut, healer og instruktør i meditasjon. Daglig leder av Universal Health Norway, et senter for å utvikle og opprettholde god psykisk og fysisk helse.


 

Dynamisk meditasjon
Ta evnene og egenskapene dine til et nivå du ikke trodde var mulig og oppnå. Dine evner og talenter er mye større enn du tror. Bli med på en spennende reise du selv setter opp sammen med instruktør. Meditasjonen foregår ved å lese et malt bilde og deretter gjøre ulike fysiske bevegelser. Det har en ofte en bevisstgjørende og frigjørende effekt og fjerner det som forhindrer deg i å realisere dine drømmer og mål i livet.

Lørdag kl. 16 – Sal 3

Svein Dam Elnan
Buddhist
Svein Dam Elnan

Praktisert diamantveibuddhisme under sin lærer Lama Ole Nydahl i Karma Kagyulinjen fra Tibet. Han setter særlig pris på at Buddhas metoder gir muligheten til ikke bare bli eldre, men også klokere. Det gir frihet til å ta egne valg, sinnsro og mening. Favoritt buddhasitat: «Slik hele havet har én smak, smaken av salt, slik har også min lære én smak, smaken av frihet.»

www.buddhisme.no


Buddhisme – En stille revolusjon for vår tid
Flere eldgamle profetier fra både tibetanske lamaer og hopi-indianere har spådd at når sølvfuglen flyr på himmelen vil buddhismen spre seg over hele jorden. I den vestlige verden blir stadig flere transformert av visdommen i Buddhas lære og den buddhistiske praksis av kunnskap, meditasjon og medfølelse og ansvarlighet for alle følende vesener. Det er mange buddhistiske retninger. Diamantveien tilhører linjen fra den 16. Karmapa formidlet i Vesten særlig av Lama Ole Nydahl med over 600 sentre verden over, – også i Stavanger. En dynamisk introduksjon til buddhismen og en guidet guruyogameditasjon.

Lørdag kl. 12 – Sal 3

Sophia Lea
Astrolog, forfatter, mindfulness-coach, kurs og foredragsholder
Sophia Lea

Astrolog, forfatter, mindfulness-coach, kurs og foredragsholder. Har hatt egne TV-programmer om vår tids åndelige søken på TV2 og skrevet flere bøker om astrologi og parforhold, vært fast astrolog for God Morgen Norge og motebladet Elle og Tara, turleder for Jomfrureiser og skriver bloggen Sophias magiske verden.

www.sophialea.no


Månens magiske kraft i ditt liv
I horoskopet viser månen din feminine side. Her hviler kraften i dine dypeste instinktive følelser, behov, lengsler og evnen til å elske. Viktigst av alt – behovet for trygghet og føle deg verdsatt og elsket. Månen viser hvordan du skaper følelsesmessige bånd og hvordan du gir næring, varme, omsorg og aksept til deg selv og andre. Månen er et reservoar av følelsesmessige erfaringer, men også hvor gamle sår kan stige til overflaten når vi blir intime med en partner. Sophia viser deg betydningen av månens faser og hvordan plasseringen i horoskopet påvirker følelser, intimitet, relasjoner og styrking av din feminine kraft.

Lørdag kl. 13 – Sal 2

Phil Phillips
Medium og healer
Phil Phillips

Født clairvoyant. 19 år gammel ble han kraftig skadd i en trafikkulykke, men overlevde på mirakuløst vis gjennom healing. Dette åpnet opp hans egne evner og han ble praktiserende clairvoyant og healer. Starter opp egen medium utdannesle.

www.phil-phillips.com


My Life as a Medium
Hva vil det si å være et medium? Hvordan kan energier forandre dine tankemønstre? Foredraget vil inneholde demonstrasjoner av clairvoyance og hvordan å skape kontakt og bringe beskjeder til tilhørerne fra avdøde.

Ps. Foredraget og seansen er på engelsk.

Lørdag kl. 12 – Sal 5

Ann Brit Flø
Klarsynt medium
Ann Brit Flø

«Jeg er et klarsynt medium. Jeg jobber med kanalisering, hvor jeg ser fortid, nåtid og fremtid. Jeg ser tidligere liv samt guider og hjelpere. Jeg er født klarsynt, men først i voksen alder startet jeg opp med å bruke evnene fullt ut. Jeg renser i dag hus og hjelper døde sjeler til å finne veien til lyset.»


Beskjeder fra guidene
Guidene fra den åndelige verden har beskjeder å komme med, både hva gjelder livet på jorden og beskjeder til hver enkelt personlig. Prosessen er intuitiv uten et planlagt mønster, men skapes her og nå ut fra behov blant tilhørerne og hva guidene fornemmer at vi har bruk for å høre.

Lørdag kl. 13 – Sal 5

Siw Torill Østensen
Healer, medium, spirituell lærer og livsveileder
Siw Torill Østensen

Terapeut på Siwi Senteret. Healer, medium, spirituell lærer og livsveileder.

www.siwi.no


Kontakt med åndeverden
Avdøde kommer med budskap, spontan reading. Siwi terapeut på Siwi senteret på Figgjo og har sterke, medfødte evner. Hun har god kontakt med åndeverden, noe hun beviser til fulle under sine seanser og i readinger. Hun vil også peke ut blant publikum hvem som viser sterke healer- og medium evner. Det forekommer ofte sterke healinger i hennes seanser.

Lørdag kl. 14 – Sal 5

Naomi Sol
Medium, healer og coach
Naomi Sol

Klarsynt og jobber som medium, healer og coach for bedrifter og privatpersoner. Hun holder kurs i selvutvikling, åndelig kunnskap, healing, sansetrening, meditasjon og kanalisering. Kan hjelpe med å finne dyr og bortkomne gjenstander. Renser hus og områder med dårlige energier.

www.naomisol.no
www.silverek.se


Mitt liv som klarsynt
Å være klarsynt er en spesiell gave Naomi har hatt så lenge hun kan huske. Hennes evne til å hjelpe har gjort henne til en ettertraktet terapeut, rådgiver, åndelig veileder og lærer. Hun har gått gjennom flere utdannelser innen mange healingsformer. Spesielt arbeider hun med englehealing, karmisk renselse, krystall healing, kirurgisk healing og åndelig kunnskap. Hun kommuniserer med dine hjelpere og ånder på alle plan. Hun gir råd og tips om fremtiden og din åndelige utvikling. Hun utfører også en traumebehanding, gir åndelige tegn, maler sjeler av dyr og mennesker og gir healing til frivillige under foredraget.

Lørdag kl. 16 – Sal 5

Anne-Grethe E. og Arne R.
Sertifiserte aura tolkere
Anne-Grethe E. og Arne R.

Anne-Grethe L. Eilertsen og Arne Rønhovde har holdt på med aura-chakrabilder siden 2005. De er sertifiserte tolkere fra produsenten av aura-maskinene i Los Angeles. De er også sertifiserte til å gi opplæring til nye tolkere. De holder til på Rasta i Lørenskog og bruker gjerne aura-chakra-bildet til å hjelpe mennesker til å komme videre i sin utvikling.

www.aura-visjon.no


Aurafargene og chakraene
Hva betyr de forskjellige fargene i auraen? Er noen farger bedre enn andre – eller endrer fargene seg hele tiden? Hvilke farger finnes på de ulike chakraene – og kan man ha feil farge på dem? Hva er det egentlig som måles når man tar et aura-bilde? Hvordan kan et aura-chakrabilde hjelpe meg videre i min personlige utvikling?

Lørdag kl. 13 – Sal 3

Trond Skaftnesmo
Naturforvalter, filosof, steinerskolelærer og forfatter
Trond Skaftnesmo

Naturforvalter, filosof, steinerskolelærer og forfatter – med 12 bøker innenfor biologi, filosofi, vitenskapsteori og samfunnsdebatt, deriblant: Frihetens biologi (2000), Bevissthet og hjerne (2009), Evidensbasering (2013) og Evolusjonens kilder (2017). I boken Folkefiender (2012) går han inn på omstridte emner som vaksiner, EMF og GMO. Årets bok er TabuTema 911.

www.paradigmeskifte.nu


TabuTema 911 – Terrorhendelsen som forandret verden
Er det lov å sette et kritisk søkelys på den offisielle fortellingen om hva som skjedde i USA 11.september 2001? TabuTema 911 er faktisk den første boken på norsk som gjør det. Medietausheten er øredøvende. «Jeg tror ikke på konspirasjonsteorier», sies det. Men hva med den offisielle teorien om 911, er ikke den også en konspirasjonsteori? Finnes det overhodet noen mulig teori om 911 som ikke er det?

Lørdag kl. 13 – Sal 6

Idar H. Udal
Livsveiledning
Idar H. Udal

Utdannet i Reiki, Livsveiledning, NLP Master og Kraniosakral Terapi ved Sirius Naturterapeutisk Skole. Han har særlig fordypet seg i spiritualitet, helse, meditasjon, frigjøring og enhet. Fra 2016 har han arbeidet med prosjektet Kunnskapens bok.

uk.theknowledgebook.net


Kunnskapens bok
En bok som for tiden studeres i 39 land og er oversatt til 15 språk, som del av et prosjekt med utgangspunkt og hovedsenter i Istanbul. Ved å følge de ulike studiene i dette prosjektet får mennesket hjelp til å akselerere sin bevissthetsutvikling. Kunnskapens Bok forklarer vår fortid, nåtid og fremtid og de evige spørsmålene: Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvor skal vi? Samt tidslinjen på planeten vår frem til år 3900 og tilbyr kunnskapen som skal til for å bli forent i fred og kjærlighet.

Lørdag kl. 17 – Sal 3

SØNDAG 22. SEPTEMBER

Anne Jirsch
Internasjonalt bestselgende forfatter

WORK-SHOP

Anne Jirsch

Internasjonalt bestselgende forfatter av fire bøker og en verdensledende pioner av FLP. Hun holder utsolgte seminarer og kurs verden over, inkludert Japan, Sør Afrika, Kuwait, Dubai og Norge. Hennes jordnære, åpne og ærlige måte å kommunisere på gjør det uforståelige lett forståelig.

www.annejirsch.com
www.superpotensial.no


Din Skjebne – Din Fremtid
Hva om det finnes en måte du kan få tilgang til hvordan din fremtid ser ut? Du kan lære hvordan. Med sine 20 års erfaring vil Anne Jirsch dele med deg hvordan hun oppdaget FLP, en teknikk som har hjulpet tusenvis av mennesker å få tilgang til sin fremtid. Det handler ikke om å være synsk, men å aktivere underbevissthetens enorme potensial og få tilgang til informasjonen i energimatrixen vi alle er en del av.

NB! Varighet 2 timer.

Søndag kl. 14 – 16 – Sal 6

Speedfriending
Finn alternative venner eller kanskje kjærligheten

NYHET

Speedfriending

Finn alternative venner eller kanskje kjærligheten på Speedfriending. Møt og bli kjent med andre i den alternative verden. Du får 7 minutter til å snakke med hver ny person. Vi gir deg tema å snakke om, men du får og anledning til å fortelle litt om deg selv, før du flytter videre til neste person. Det er uformelt, ufarlig, hektisk, spennende og utrolig gøy!

Søndag kl. 17 – Sal 1

Rita Hjelmervik Hinna
Helseveileder
Rita H. Hinna

Lærer, Independent Forever Business Owner og starter opp med nettkurs våren 2019. Hun er opptatt av å leve sunt på en enkel måte, og har selv erfart hvor viktig det er gjennom egne helseutfordringer. Rita er en pådriver for en aktiv livsstil, organiserer ulike utetreningstilbud og ønsker å hjelpe og veilede andre på veien mot en sunnere og sprekere livsstil.

teamforeversport.myforever.no


 

Lev sunt på en enkel måte
Kostholdet har en stor betydning for helsen. I tillegg til fysisk aktivitet legger det grunnlag for god helse og reduserer risiko for vår tids mange livsstilssykdommer. For de aller fleste kan det likevel være er vanskelig å ha gode vaner i forhold til et sunt kosthold og fysisk aktivitet i en travel hverdag. Hvordan kan vi leve sunt og sikre at kroppen får næringen den trenger? Hvordan få fysisk aktivitet som en naturlig del av hverdagen? Tre enkle steg viser vei til en sunn livsstil på en enkel og effektiv måte.

Søndag kl. 13 – Sal 1

Kevin Frøystad

Coach og livsstilveileder. Han hjelper mange til bedre livskvalitet ved hjelp av kosthold, livsstilsendringer og løsing av årsaksfaktorer. At han kombinerer mental trening med dette, gjør at en får redskapene til å styrke både kropp og sinn. Hans mål er hjelpe andre til å oppleve oppfyllelse, livsglede og mening i livet. Å leve sterkt som han kaller det. Kevin er en mester i selvledelse. Han har vært norgesmester i roadracing og vant til å gi full gass. Han er en inspirerende foredragsholder, brenner for sine ideer og gir alt når han formidler det til andre.

www.kevinfroystad.com


 

Lev sterkt
Å leve sterkt er å føle godt i et liv med mening, selv om der er smerte og problemer i livet. Vi kan
ha suksess og alle penger vi trenger, en kjærlig ektefelle, flotte barn og likevel føle at livet ikke har
noen mening. Lev Sterkt foredraget vil gi deg informasjonen som gjør at du vil forstå hvorfor du
føler som du gjør. Og du vil forstå at problemer, ikke er problemet. Aldri vent på dagen der det
ikke er problemer, tragedier eller negative overraskelser i ditt liv. Problemer er et tegn på liv. Ved
å endre meningen med problemer og det som skjer oss, endres livet. Lær å skape magiske øyeblikk,
for så å skape et magisk liv.

Søndag kl. 17 – Sal 3

Kari Helana Skogseid
Lydhealing, musikk, meditasjonslærer
Kari Helena Skogseid

Har de siste 27 årene drevet en alternativ medisinsk klinikk i Bergen sentrum. Hun holder kurs i sang som vei til selverkjennelse, meditasjon og drømmetolkning. Anvender lydhealing, terapeutisk berøring, blomsteressenser, klassisk homeopati og livsveiledning. Viktige lærere har bl.a. vært Audun Myskja, Bob Moore og Gilles Petit. Hun har utdannelse fra Complete Vocal Institute i København og fra The Naked Voice, England.

www.stemme-og-stillhet.no


Stemmefrigjøring – Vekk livskraften
Sang vekker pusten, kroppen, kraften og gleden! Å utforske stemmen kan gi en ny opplevelse av deg selv. Kroppen kan synge når vi bare tillater oss det. Forholdet til stemmen kan være preget av sårbarhet og usikkerhet. Vender vi oppmerksomheten innover, og finner en forankring i oss selv, kan det hjelpe til å slippe stemmen fri! Du trenger ikke være «flink» til å synge for å være med. Avsluttes med tibetansk syngebolle og lydhealing.

Søndag kl. 15 – Sal 3

Christian Paaske
Skribent, alternativveteran
Christian Paaske

Entusiastisk bidragsyter til samfunnsdebatt, selvutvikling og åndelighet. En ekte sannhetssøker på jakt etter kunnskap og innsikt. Astrologisk fagredaktør i tidsskriftet Medium og arrangerer Alternativmessen i Bergen og Stavanger.
Bøker:
Kunnskapens Yoga – En introduksjon til Bhagavagad Gita og Vedanta
Meditasjon – fra de opprinnelige kildene
Bibelens skjulte kunnskap

www.christianpaaske.no


 

Bibelens skjulte kunnskap
Bibelen inneholder perler av visdom oversett i bokstavelige tolkninger i motsetning til symbolske. Jesu korsfestelse for eksempel. Døde han virkelig på korset, eller er det en symbolsk historie om å dø fra sin gamle identitet og få ny kunnskap i transformasjon av Jesus til Kristus? Er dette snarere et universelt budskap i alle religioner og åndelige tradisjoner av selverkjennelse og frigjøring?

Søndag kl. 13 – Sal 4

Er du feil stjernetegn?
Det går rykter om at alle stjernetegnene er feil. Det sies også at det ikke er 12 stjernetegn, men 13 ! Hva er det 13.stjernetegnet, slangebæreren? Er astrologien feil eller tar ekspertene feil av astrologien? Få oppklart dette en gang for alle. Lær fra en astrolog om hva stjernetegnene er, og hvilket stjernetegn du egentlig tilhører.

Søndag kl. 15 – Sal 1

Janne Viktil
Samisk helbreder
Janne Viktil

Tradisjonell samisk helbreder. Hun kommer fra en familie hvor gaven av helbredende evner, klarsyn og kontakt med åndeverden går i arv. Evnene kom til henne allerede som barn. Nå bruker hun dem til veiledning, fjerning av blokkeringer, kontakt med dyr, avdøde og hvor det er behov for hjelp fra den åndelige verden.


Mitt liv som samisk helbreder
Janne jobber med samisk helbredelse, kalt læsing, der hun hjelper folk med fysiske og psykiske problemer. Dette har hun lært av sin far. Hun er medium, dvs. har kontakt med mennesker og dyr på «andre siden», også dyretolk. Tar bort blokkeringer fra dette og tidligere liv. Hun tar husrens, også på fjern og mere. Hun tar opp noen fra salen til demonstrasjon.

Søndag kl. 12 – Sal 5

Arnfinn Thyberg
Helseveileder
Arnfinn Thyberg

30 års yrkeserfaring fra det Norske Luftforsvaret og NATO. I dag er han Fagansvarlig Opplæringskoordinator for ingeniører i en større offentlig bedrift. Han er opptatt av helse og velvære. Syntetisk fremstilte medikamenter er ikke et alternativ, såfremt det finnes mer naturlige og organiske løsninger.


 

Serotonin – en naturlig vei til lykke
Lykke har et biologisk grunnlag gjennom kroppens eget lykkehormon serotonin. En sunn og harmonisk kropp produserer dette naturlig, mens stress og ubalanser forstyrrer serotoninproduksjonen, med følgelig negative humørtilstander og i mange tilfeller helseplager og sykdom. Aregolife Adapt x.1 er en spray utviklet gjennom 40 års forskning for å stimulere kroppens naturlige serotonin. Banebrytende ny
helseteknologi for å hjelpe kroppen til å skape balanse og bedre livskvaliteten.

Søndag kl. 12 – Sal 2

Eva Fjeldstad
Biopat og homeopat
Eva Fjeldstad

Kjent og etterspurt kurs- og foredragsholder innen mat og helse. Hennes to bøker, «Takk for maten?» og » Takk for maten!» setter fokus på hvorfor butikkmaten gjør oss syke og hvordan skape god tarmhelse. Eva er utdannet sosionom med lederstillinger i kriminalomsorg i over 20 år før hun begynte å studere medisin og utdannet seg til homeopat. Etter tre år som generalsekretær i Norske Homeopaters Landsforbund startet hun sin egen praksis. Eva har undervist terapeuter i matvareallergi og foreleser nå i Biopatutdanningen ved Tunsberg Medisinske
Skole.

www.takkformaten.biz


Hvorfor reagerer stadig flere på melk og gluten?
Laktosefrie og glutenfrie produkter øker. Er det blitt et slags «motehysteri» å reagere på mat? Er vi blitt overfølsomme? Eller er det endringene i melk og brød som gjør at vi reagerer? Eller begge deler? Melk og brød er forandret dramatisk i de siste 70 årene, med endringer i de flestes fordøyelse og mange helseplager og sykdommer til følge. Hvordan kan vi sikre god matkvalitet? Hva kan du gjøre for å bli mindre sensitiv og hvordan oppnå god helse?

Søndag kl. 14 – Sal 1

Liv Anita Yttrehus
Massasjeterapeut
Liv Anita Yttrehus

Utdannet Normassør. Sosionom med videreutdanning i veiledning. Studerer kinesiologi, akupunktur og astrologi.

www.normassasje.no


Massasje for kropp og sjel
Massasje stimulerer og balanserer energien i kroppen. Det gir velvære og økt vitalitet. Du blir mer hel. Normassasje bygger på både østlig og velstlig filosofi. Selv om massasjen i stor grad oppleves fysisk som klassisk massasje, er det energisystemet med chakra, meridianer og
aurafelt som ligger til grunn for teknikken. Normassasje møter mennesker som åndelige vesen med kropp, følelser og tanker. En introduksjon til grunnutdanningen.

Søndag kl. 15 – Sal 4

Kari Bøe
Helseveileder
Kari Bøe

Har jobbet med glycoernæring i 10 år. Hun er partner i Mannatech, spesialister på produkter med glycoernæring. Hun har i den senere tid også startet som forhandler av Biofoton produkter som også omtales som Livets lys – «Licht des Lebens».


 

Biofotoner – Livets lys
Vitenskapen har lykkes med å fange lysets verdifulle energivibrasjoner i glass med optimale lagringsegenskaper. Det brukes biiofotonprodukter for å fylle opp biofotonlageret i kroppen. Biofotonene er informasjonsbærere og øker kommunikasjonen mellom celler med følgelig positiv effekt på velvære og helse.

Søndag kl. 12 – Sal 1

Tom Tellefsen
Medeier og daglig leder
Tom Tellefsen

Medeier og daglig leder av firmaet Gunalight.

www.gunalight.no


Gunalight – energiflyt i kroppen med lys
Kroppen består av energi. Å behandle med lys og energi understøtter dermed kroppens eget naturlige energifelt. Gjennom 6 ulike punkter
knyttet til kroppens energibaner kan du behandle deg selv enkelt, smertefritt og uten bivirkninger. Metoden er enkel og krever ingen forkunnskaper. Gunalight er en banebrytende norsk oppfinnelse som er under internasjonalt patentering. Til demonstrasjon og salg på
messen.

Søndag kl. 16 – Sal 2

Anita R Høiby
Healer
Anita R Høiby

Har drevet med healing i 14 år. Eksaminert fra Julie Renee Doering med metoder for helhetlig tanke-endring. Er særlig opptatt av tematikk omkring overvekt og virus. Fokus på å skape balanse i kropp, sinn og sjel.


Slanking med tankekraft
Overvekt kan ha en nær sammenheng med virus. Selv med et sunt kosthold og trening forsvinner derfor likevel ikke kiloene. Mye kan oppnås med diett, men enda større effekt oppnås ved også å aktivere psyken og hele kroppens energisystem gjennom healing og endring av tankemønstre. Lær metoder til selvhjelp basert på egne erfaringer.

Søndag kl. 13 – Sal 3

Elissabeth Sanne
Numerolog og intuitiv mentor
Elissabeth Sanne

«Vi er skapere av vårt eget liv. Å bli bevisst mønstrene som ubevisst styrer oss og avsløre illusjonene i samfunnet, – først da kan vi ta ansvar og skape det livet vi drømmer om.»

FACEBOOK: Kunnskap for Livet – Elissabeth Sanne


 

Cannabisolje – myter og fakta
Mange tenker narkotika og stoffmisbruk når de hører om cannabis, hasj eller hamp. Disse fordommene er i endring. Utallige pasienter verden over rapporterer nå om smertelindring, forbedring av helse og helbredelser av en lang rekke sykdommer med medisinsk bruk av cannabis. Forskning følger etter, og cannabis er i dag godkjent medisin i Norge. Her presenteres erfaringer og kunnskap om terapeutisk bruk av cannabis, og hvorfor det er essensielt for vår helse.

Søndag kl. 14 – Sal 3

Numerologi og din energimessige kode
Alt er energi og vibrasjoner kodet i tall. Din fødselsdato og dine navn gir deg en egen indre vibrasjon. Din egen energimessige signatur med
styrker og svakheter, livsmål og utfordringer som livet ditt er under innflytelse av. Numerologi er en nøkkel til å forstå deg selv bedre ved å forstå betydningen av din egen indre kode.

Søndag kl. 17 – Sal 4

Ninna Ravn
Sjaman og lyshealer
Ninna Ravn

Sjaman, lyshealer som jobber etter Inka-indianernes tradisjonsrike kulturarv. Jeg hjelper deg med å gjenopprette balansen i ditt liv ved å rense auraen med illuminasjon. Jeg kaltlegger og veileder og starter ofte der andre gir tapt.

www.sjelensverden.no


Sjamanistisk trommereise
Med sjele-reiser kan du reise både i fortid og framtid. Fortiden kan gi informasjon om grunner til for eksempel høyde skrekk, klaustrofobi, ikke tåler bestemte typer mat eller uforklarlige smerter. Reiser i framtiden kan gi håp og styrke i det du står i nå. Det gis veiledning før trommereisen med forklaring på hva som skjer og hva du kan forvente å oppleve på din indre reise.

Søndag kl. 15 – Sal 5

Mara Sola
Sertifisert instruktør i Holotropisk pust
Mara Sola

Sertifisert instruktør i Holotropisk pust Grof Transpersonal Training™. Hun fullførte treningen i 2018 og har siden organisert workshops i Stavanger og internasjonalt. «Holotropisk pust har gitt meg et revolusjonært redskap til å forstå og helbrede de aller dypeste nivåene i meg selv.» Mara er spansk billedkunstner bosatt i Norge.

www.marasola.com


Holotropisk pust – for vekst og frigjøring
En av de kraftigste og mest effektive teknikkene innen opplevelsesbasert psykoterapi og dybdeoppdagelse innenfor transpersonlig psykologi. Målet er å oppnå større selvforståelse, utvidelse av selvoppfattelse og gå til røttene av emosjonelle og psykosomatiske problemer. Ordet ‘holotropisk’ betyr å overkomme indre fragmentering, følelse av adskilthet og gjøre både kropp og psyke hel. Metoden er utviklet av Stanislav Grof og beslektet med lignende transefremkallende metoder som Rebirthing, frigjørende pust og andre.

Søndag kl. 17 – Sal 4

Patrick Pettersen og Richard Davis
Patrick P. og Richard D.

Patrick Pettersen – Healer og intuitiv coach.
Richard Davis – Meditasjons-instruktør individuelt og i grupper.


 

Intuitiv coaching og meditasjon
En inspirasjon til å gå inn i deg selv for å finne svar og veiledning på utfordringer. Svar som finnes der og tilgjengelig til enhver tid. Fra hverdagslige påminnelser til å åpne dører en helst vil glemme fordi smerten er for stor, vond og sår. Ved å kjenne på det og gi slipp kan energi frigjøres til det en aller helst vil bruke livet til. For motivasjon og inspirasjon på din egen spesielle vei.

Søndag kl. 16 – Sal 5

Susanne Falch
Helse og livsveileder
Susanne Falch

Sykepleier med videreutdanning i kognitiv terapi, mindfulness og qigong. Arbeider som fagkonsulent med veiledning og mestringskurs på Pårørende Senteret i Stavanger. Hun driver senteret, Livsenergi, hvor hun tilbyr kurs og sine årlige retreat: Tid for Sjelen i Italia og i Norge.

PS. Meditasjonen finnes Spotify og kan kjøpes på CD etter foredraget.

www.livsenergi.info


 

Vennlighetsmeditasjon
Når du skaper harmoni i ditt indre gjør du også verden til et bedre sted. Vennlighetsprinsippet finnes i alle religioner og åndelige tradisjoner. Det du sender ut – kommer tilbake. Smil til verden og verden smiler til deg. Vennlighetsmeditasjon er en meditativ bønn med en intensjon av vennlighet overfor oss selv, våre relasjoner og alle følende medskapninger. Vennlighet er vår natur, – men vi undersøker også hva som kan stå i veien for en vennlig holdning.

Søndag kl. 16 – Sal 1

Sissel Thomsen
Falun Gong instruktør
Sissel Thomsen

Jeg har vært Falun Gong-utøver siden gruppen i Stavanger ble startet for 16 år siden. Falun Gong har forbedret livet mitt. Det er en kraftfull kultiveringsmetode for kropp og sjel.

www.falundafa.no


Falun Gong – en qigong-metode
Demonstrasjon av de fem enkle og kraftfulle qi-gong øvelsene. Falun Gong er en gammel kultiveringsmetode for kropp og sjel, som gir klarhet og ro i sinnet. Øvelsene høyner energinivået, styrker bevisstheten og gir kontakt med din dypere bevissthet. Metoden er basert på sannhet, medfølelse og toleranse. Alle Falun Gong aktiviteter er gratis.

Søndag kl. 15 – Sal 2

Christian Eeg
Traumeterapeut, healer og instruktør i meditasjon
Christian Eeg

Traumeterapeut, healer og instruktør i meditasjon. Daglig leder av Universal Health Norway, et senter for å utvikle og opprettholde god psykisk og fysisk helse.


 

Dynamisk meditasjon
Ta evnene og egenskapene dine til et nivå du ikke trodde var mulig og oppnå. Dine evner og talenter er mye større enn du tror. Bli med på en spennende reise du selv setter opp sammen med instruktør. Meditasjonen foregår ved å lese et malt bilde og deretter gjøre ulike fysiske bevegelser. Det har en ofte en bevisstgjørende og frigjørende effekt og fjerner det som forhindrer deg i å realisere dine drømmer og mål i livet.

Søndag kl. 16 – Sal 4

Marte Andersen Jacobsen
Spesialist i klinisk sexologisk rådgivning
Marte Andersen Jacobsen

Drevet sexologisk klinikk på fulltid siden 2014. Spesialist i klinisk sexologisk rådgivning med terapi, parterapi og kursvirksomhet for bedre og mer helhetlig liv. Sexologi-interessen startet etter bachelor i psykologi med fordypning i sexologi. Hennes åpne og joviale personlighet gjør at samtaleemner man kanskje ikke har diskutert med så mange før faller naturlig. Praksisen holder til i Sandnes.


Bli kvitt seksuelle blokkeringer
Seksuelle spenninger og blokkeringer sitter i kroppen. Det er sjeldent nok å bare snakke om det. De må erfares fysisk og hvor i kroppen de fastlåste følelsene sitter. Det fysiske og mentale integreres gjennom en rekke individuelt tilrettelagte dynamiske metoder. Først må problemene lokaliseres, deretter tilrettelegge strategier for å gå til årsakene, frigjøre det som hemmer og oppnå de seksuelle gledene vi alle er skapt til å kunne nyte og oppleve.

Søndag kl. 16 – Sal 3

Daniela A. Eriksen
Latter Yoga instruktør
Daniela A. Eriksen

Jeg er veldig fornøyd med det meste, men druknet til tider i et hav av alvorlighet. Latter hadde lite plass i hverdagen min. Jeg har bestemte meg derfor å bli Latter Yoga instruktør slik at jeg kan le sammen med andre.

FACEBOOK: Stavanger Latter Klubb


En god latter forlenger livet – velkommen til Latter Klubb
Ønsker du mindre stress og mer ro i livet ditt? Bli Forskning viser at barn under 5 år ler gjennomsnittlig mellom 300–400 ganger om dagen, voksne 10–15 ganger. Livet er så opptatt at vi har ikke tid til å le. I Latter Klubb inspirerer vi hverandre i hvordan vi kan le mer gjennom praktiske øvelser som stimulerer latteren. Latter Klubb er gratis og veldig gøy. Latter gjør deg vakker!

Søndag kl. 13 – Sal 6

Sophia Lea
Astrolog, forfatter, mindfulness-coach, kurs og foredragsholder
Sophia Lea

Astrolog, forfatter, mindfulness-coach, kurs og foredragsholder. Har hatt egne TV-programmer om vår tids åndelige søken på TV2 og skrevet flere bøker om astrologi og parforhold, vært fast astrolog for God Morgen Norge og motebladet Elle og Tara, turleder for Jomfrureiser og skriver bloggen Sophias magiske verden.

www.sophialea.no


 

Rydd opp i sinnet – unngå mental forstoppelse
Slik maten vi spiser må fordøyes, gjelder det også for tanker, følelser og opplevelser. Opphopning av ufordøyde mentale rester er den største årsak til stress. Søvn og drømmer er sinnets naturlige bearbeiding av mentale inntrykk, men i våre turbotider hvor vi opplever mer på en dag enn de i steinalderen opplevde i et helt liv, lider mange av mental forstoppelse. De trenger et kraftig avføringsmiddel og det mest effektive er mindfulness. Du lærer å bearbeide tankestrømmen, finne naturlig ro, frigjør energi og åpner for livets magiske muligheter.

Søndag kl. 13 – Sal 2

Sigrunn Sele
Klarsyn, veiledning, healing og fjernhealing
Sigrunn Sele

Hun bruker klarsyn og mottar kanalisering. Tidvis bruker hun astrologi eller pendel for at du skal forstå bedre. Hun ønsker å hjelpe deg der du er nå. Hun har sterk intuisjon og healer mens du snakker med henne. Hun gir veiledning, healing og fjernhealing.


 

Guidete budskap
En åpning til kontakt på den andre siden. Guiding og budskaper kommer gjennom alt etter hvem som sitter i salen. Du kan få kontakt med dine, og kanskje gi slipp på ting som holder deg igjen for å komme videre.

Søndag kl. 14 – Sal 3

Siw Torill Østensen
Healer, medium, spirituell lærer og livsveileder
Siw Torill Østensen

Terapeut på Siwi Senteret. Healer, medium, spirituell lærer og livsveileder.

www.siwi.no


Kontakt med åndeverden
Avdøde kommer med budskap, spontan reading. Siwi terapeut på Siwi senteret på Figgjo og har sterke, medfødte evner. Hun har god kontakt med åndeverden, noe hun beviser til fulle under sine seanser og i readinger. Hun vil også peke ut blant publikum hvem som viser sterke healer- og medium evner. Det forekommer ofte sterke healinger i hennes seanser.

Søndag kl. 13 – Sal 5

Naomi Sol
Medium, healer og coach
Naomi Sol

Klarsynt og jobber som medium, healer og coach for bedrifter og privatpersoner. Hun holder kurs i selvutvikling, åndelig kunnskap, healing, sansetrening, meditasjon og kanalisering. Kan hjelpe med å finne dyr og bortkomne gjenstander. Renser hus og områder med dårlige energier.

www.naomisol.no
www.silverek.se


Direkte møte med englene
Board of Angels er et mykt Englekurs hvor du lærer englenes språk. Gjennom sannhet og ærlighet i hjertet gis en hellig omfavning av det du
ønsker å jobbe med. Under seremonien med englene mottar alle et tegn og et lys. Vi åpner opp og lager en vakker lysende ball som en gave til englene. De tar i mot og sender tilbake et fyrverkeri av lys, glede, inspirasjon og healing. Alle mottar en ny og vakker energi. Enkelte vil motta beskjeder og vi kjenner på energier fra mange guider med vinger.

Søndag kl. 14 – Sal 5

Sven H. og Oddmund E.
Undersøker, opplyser og registrerer UFO-fenomener
Sven H. og Oddmund E.

Sven Kåre Helland og Oddmund Arnulf Eriksen UFO – Rogaland er en medlemsforening med formål er undersøke, opplyse og registrere UFO-fenomener og utenomjordisk kontakt. Foreningen holder jevnlig medlemsmøter i Bekkefaret Bydelshus i Stavanger.

www.ufo-rogaland.com


UFO-kontakt for begynnere
Det finnes utallige UFO observasjoner i Norge og verden over. Fortsatt oppfører media seg som UFO ikke finnes. Personlige beretninger, observasjoner og konkrete bevis kan ikke lenger ignoreres. UFO-Rogaland er en forening for å samle erfaringsmateriale og kunnskap om UFOfenomenet og utenomjordisk kontakt. Foredraget presenterer personlige erfaringer, kjente dokumentasjoner, samt mulige forklaringer. Hva er det, hva betyr det og hvilke konsekvenser har UFO-kontakt for livet jorden?

Søndag kl. 12 – Sal 3

Trond Skaftnesmo
Naturforvalter, filosof, steinerskolelærer og forfatter
Trond Skaftnesmo

Naturforvalter, filosof, steinerskolelærer og forfatter – med 12 bøker innenfor biologi, filosofi, vitenskapsteori og samfunnsdebatt, deriblant: Frihetens biologi (2000), Bevissthet og hjerne (2009), Evidensbasering (2013) og Evolusjonens kilder (2017). I boken Folkefiender (2012) går han inn på omstridte emner som vaksiner, EMF og GMO. Årets bok er TabuTema 911.

www.paradigmeskifte.nu


 

Tvangsvaksinering – et helsetilbud vi ikke kan si nei til
Å påtvinge folk et medisinsk inngrep, er et veldig drastisk skritt. Men så langt har to partier i Norge gått inn for tvangsvaksinering. Hvordan forsvares det? Trenger vi tvang om vaksinene virkelig er ”sikre og effektive”? Er meslinger så farlig at vi må se bort fra Nürnberglovene og prinsippet om ”informert samtykke”? Ser vi her begynnelsen til et medisinsk diktatur, der staten eier våre kropper?

Søndag kl. 12 – Sal 4

Brith L. Hansen
Fysiker og sivilingeniør
Brith Lundemoen Hansen

Fysiker med mastergrad fra NTNU i Trondheim og sivilingeniør i kjemi fra NTH med 30 års interesse for kunnskapen innen det alternative. Med hennes store kunnskaper om moderne vitenskap har hun et talent for å gjøre et vanskelig tema underholdene, engasjerende og lett å forstå også for dem uten vitenskapelig bakgrunn.


Kvantefysikk og det alternative
Kroppen består av bølger, energi og lys. Dette er oppdaget i tradisjonelle medisinske systemer og er sentralt i naturmedisin og manges forståelse innen det alternative. Fenomenene lar seg også beskrive vitenskapelig. Likhetene mellom det alternative og kvantefysikk er større
enn mange vil innrømme eller er klar over. Vi ser på hvordan den alternative måten å oppfatte verden på er særdeles godt vitenskapelig bevist.

Søndag kl. 17 – Sal 2

Terje Wulfsberg
Homeopat og UFO-expert
Terje Wulfsberg

Har arbeidet som homeopat i Bergen i 39 år. Skrevet en rekke faglige artikler i norske og utenlandske tidsskrift. Siden 2011 har han sammen med sin samboer Ann-Kristin Normann, arrangert fem internasjonale UFO konferanser, tre i Bergen og to på Stiklestad. Han er opptatt av helse og miljø og har i de senere årene slått alarm om de destruktive virkningene av global værmodifikasjon.

www.homtewu.info


Hva skjer med været?
I de senere årene har vi sett dramatiske klimaendringer. Det advares mot global oppvarming. Er det menneskeskapt eller har det naturlige årsaker? Blir været bevisst modifisert ved hjelp av hemmelig teknologi? Er ekstremvær, tørke og oversvømmelser tilfeldig eller er klima blitt et nytt militært våpen? Er flystripene på himmelen bare kondens eller er det noe å bekymre seg om? Hva kan gjøres?

Søndag kl. 12 – Sal 6

Mestrene i vårt åndelige hierarki
Holdes vi under oppsikt av en gruppe fullkommengjorte individer kalt visdommens mestre? Hvem er disse individene? Hvor holder de til? Hva bidrar de med? Er de nå på vei til å stå frem som veiledere for menneskeheten?

Søndag kl. 14 – Sal 2

UFO-kontakt – science fiction eller fakta?
Mye tyder på at vi holdes under oppsikt av sivilisasjoner bevissthetsmessig og teknologisk langt mer utviklet enn oss. Hvem er de? Hvordan arbeider de? Hva bidrar de med? Hvorfor gir de seg ikke mer til kjenne?

Søndag kl. 17 – Sal 6

May Espedal
Naturterapi og spiritualitet
May Espedal

May Espedal er engasjert i naturterapi og spiritualitet. Hun er opptatt av bevissthetsutvikling og hvordan vi i tusenvis av år har vært og fortsatt er influert av utenomjordiske sivilisasjoner. Sammen med Terje Wulfsberg gir hun informasjon om Luis Fernando Mostajo Maertens sitt samarbeid med De galaktiske verdeners konføderasjon.

www.lfmm.info


Transformasjon i vår tid
I følge Luis Fernando Mostajo Maertens fra Boliva står menneskeheten overfor en unik mulighet for bevissthets-transformasjon, kollektivt og
individuelt. Hans utenomjordiske forbindelser, kontakt med guider fra Venus og livslang tjeneste for bevissthetsutvikling gjør ham til en av UFO-miljøets fremste talspersoner. Han var nylig i Norge. Foredraget gir innsikt i hans perspektiver på hvilke utfordringer vi står overfor og hva framtiden bringer fram mot 2025.

Søndag kl. 16 – Sal 6

Kontakt

Alternativmessen - Sunn Livsstil

Christian Paaske
Tlf.: 452 14 757

f

Stine Røthing
Tlf.: 971 71 616