Om Alternativmessen – Sunn Livsstil

Vi fokuserer på sunn livsstil i en vid betydning:
Sunnhet i kropp, sinn og ånd.

 

Å ta vare på helsen er i dag blitt en utfordring. Mulighetene for sunnhet og leve harmoniske liv har likevel sjeldent vært bedre. Vi ønsker å vise bredden av mulighetene og alternativene som finnes.

 

Messen er for deg til å bli inspirert, lære, skape kontakter og kanskje oppleve noe helt nytt!

Christian Paaske

Entusiastisk bidragsyter til samfunnsdebatt, selvutvikling og åndelighet. En ekte sannhetssøker på jakt etter kunnskap og innsikt. Astrologisk fagredaktør i tidsskriftet Medium.
Har utgitt flere bøker:
Kunnskapens Yoga – En introduksjon til Bhagavagad Gita og Vedanta
Meditasjon – fra de opprinnelige kildene
Bibelens skjulte kunnskap

Christian er ansvarlig for messene i Stavanger og Bergen.

www.christianpaaske.no

Stine Marie Røthing

Sirius Naturterapeutiske skole ble grunnlagt i 1998 av Stine, først som et holistisk senter for alt mellom himmel og jord. Fra å være uglesett og merkelig er naturterapeuter blitt en stolt yrkesgruppe – i dag går man til massasje som man før gikk på turn. Historien er ikke slutt enda, det blir garantert flere kapitler, nye dører og landskaper vi skal bevege oss inn i. I dag er skolen godt etablert og samarbeider blant annet med Naturmedisinsk skole i Drammen og Alfa Living i Danmark.

Stine er medansvarlig for messene i Stavanger og Bergen.

www.sirius-skole.no

Henning Jon Grini

Henning er samfunnsengasjert og har fra tidlig av vært opptatt av de store spørsmål i livet. Initiativtaker og mangeårig redaktør for alternativmagasinet og forlaget Ildsjelen. Han har arrangert foredrag og seminar med kjente og ukjente personer. Han er også forfatter til boken Gaia og Mennesket mot en lysere fremtid. Nylig har han startet organisasjonen GaiaInnovations. Høsten 2019 kommer han ut med en science fiction bok som beskriver en potensiel fremtid.

Henning er ansvarlig for nettsidene og diverse annet.

www.gaiainnovations.org

Kontakt

Alternativmessen - Sunn Livsstil

Christian Paaske
Tlf.: 452 14 757

f

Stine Røthing
Tlf.: 971 71 616